Over ons

Andromeda-Tea is ontstaan vanuit het ‘wauw-effect’. Toen Take Compier, founder van Andromeda-Tea, deze thee jaren geleden tegenkwam tijdens een reis in Iran, dacht hij gelijk ‘dit wil ik op de markt brengen’. Een aantal jaar later heeft hij, samen met founder Silvana Koppe, dit mooie en unieke product als eerste op de Europese markt kunnen aanbieden.

Verschillend in gebruik

De thee kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo gebruikt Take, fulltime fysiotherapeut, de thee vooral ‘s avonds voor het slapen gaan om daarmee in een diepere en langere slaap te komen. Silvana, die naast haar fulltime job ook nog topsporter is, gebruikt de thee vooral overdag om sneller te herstellen van het sporten en ontstekingen in het lichaam te verminderen.

Onze missie

Iedereen ervaart op zijn eigen manier lichamelijke ongemakken. Wij willen dit op een natuurlijke manier herstellen en helpen te voorkomen. Deze thee beschikt over diverse medicinale krachten, die iedereen kan helpen om ongemakken die u ervaart dragelijker te maken en daarnaast ook eventuele slaapproblemen te verminderen. De onderzoeken verklaren de werking van deze thee. Bestel de thee en probeer het zelf!

Heeft u vragen of wilt u met ons samenwerken? Klik dan op onderstaande knop.